Renovering av skorsten

Vill du renovera en skorsten eller bygga en helt ny?

skorsten_murning

Skorsten renovering eller mura upp en ny

Vem vill inte ha en vacker skorsten?

En vacker skorsten kan verkligen bli pricken över i på ett i övrigt vackert hus. Varje byggstil har sin stil på murarbeten och skorstenar, och vi jobbar för att lyfta fram dem. Vi har arbetat fram förstklassiga metoder som ger din skorsten ytterligare levnadsår.

Utöver montering och renovering av kakelugnar, montering och installation av täljstenskaminer och mycket mer erbjuder vi även prisvärd renovering av skorstenar. När vi utför montering eller renovering av kakelugnar medför det ofta ett behov av översyns av rökkanaler och skorstenar.

Vi har genom åren tagit fram en tjänst som erbjuder just översyn av skorstenar och utför det har vi tagit fram en helt enskild entreprenad som utför renovering av gamla eller nya skorstenar.

Du som kund är välkommen att vända dig till oss med frågor och funderingar kring om din skorsten behöver underhåll och renovering. TS Mureri AB jobbar med utgångspunkt från Lilla Edet, strax söder om Trollhättan.

Renovera skorsten

Vi arbetar med personliga handlag kombinerat med moderna metoder och tillvägagångssätt för att skapa ett så bra resultat som möjligt. Skorstenar består av rökkanaler som efter slitage vittrar sönder och det i sin tur kan resultera i att röken läcker ut till kringliggande kanaler. Röken kan också läcka ut i ditt hem. Det kan också ske slitage i form av sprickor i rökkanalen och det kan resultera i en påtaglig brandrisk då glöden från kaminen kan leta sig in i springorna och börja py. Orolig? Var inte det! TS Mureri har en lång och gedigen erfarenhet av att renovera och underhålla skorstenar. Vi utför även keramisk tätning av skorstenar och montering av syrafasta rökgasslangar med full garanti.

Har du som kund frågor eller funderingar kring själva renoveringen och det jobbet vi utför är du varmt välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

skorsten_renovering
skorsten_oversyn

Översyn av skorstenar

Vi erbjuder dig även översyn av skorstenar kanske i samband med en montering av en kakelugnar och murstockar. Du som kund kan få en kostnadsfri offert. Vi renoverar skosrenen för att den ska ha god funktion och ett vackert utseende i många år.